Dierenarts spoed: een unieke service van VET&GO - VET&GO
Naar de hoofdinhoud

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden, bel ons voor u naar ons spoedcentrum komt.

Dierenarts spoed: een unieke service van VET&GO

Een dierenarts is per definitie iemand die alle dieren in zijn hart draagt en een beroep heeft gekozen ten dienste van het welzijn en de gezondheid van dieren. Een hekel punt is echter de beschikbaarheid van een gespecialiseerde dierenarts wanneer de praktijk voor het publiek gesloten is en een consultatie toch noodzakelijk blijkt. En hier treedt VET&GO naar voren.

Dierenarts spoed

Een nobele missie voor de dierenarts spoed: dierenlevens redden

Wij staken de koppen samen en besloten om in het Brusselse een service in het leven te roepen waarbij een dierenarts van wacht Brussel bereikbaar is op elk moment dat de vaste dierenartsenpraktijken dicht zijn. Op die manier kunnen huisdieren voortaan altijd op medische zorg rekenen, door dierenartsen die weten dat ook dieren in nood hulp behoeven. En dat die dringende hulp zich vaak vertaalt in een spoedopname om het leven van uw huisdier te redden.

Professionaliteit en neutraliteit: de kwaliteiten van de dierenarts spoed bij VET&GO

De dierenartsen die bij ons instaan voor de consultatie, de diagnose en de zorgverlening, zijn stuk voor stuk professionele mensen die in ons centrum verder opgeleid worden om zich in noodsituaties en spoedopnames te specialiseren. Onze spoeddienst werkt bovendien nauw samen met de dierenartsen van de streek, waardoor een harmonieuze symbiose wordt gecreëerd en onze diensten zich profileren als een aanvulling op de dienstverlening die door de vaste dierenartsen aan hun klanten wordt verzekerd. Een neutraliteit ten overstaan van collega’s, die de professionaliteit van ons team verder benadrukt.


De toestand van uw dier maakt u zorgen en uw benhandelende dierenarts is gesloten?

Bel ons om raad te krijgen van onze regulerende dierenarts

+32 2 720 00 24