logo

Doe mee

Passie voor dieren en op zoek naar een dynamische baan? Sluit je aan bij ons spoedteam bij VET&GO!

Dierenartsen
Doe mee

Onze passie Een team van gepassioneerde mensen

Als uw liefde voor dieren u leidt en u een dynamische en voortdurend veranderende werkomgeving zoekt, is VET&GO iets voor u. We nodigen toegewijde en getalenteerde professionals uit, waaronder veterinaire assistenten, dierenartsen en chirurgen, om zich bij ons toegewijde team aan te sluiten.
Ontmoet ons team

Een ideale werkomgeving

VET&GO is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers om ons te helpen bij het genezen van het groeiend aantal gevallen van nood onder onze viervoetige patiënten. We hebben binnen onze structuur vier waarden vastgesteld die centraal staan in onze collegiale relatie.

 • Belonen

  Jou belonen

  We waarderen elke inspanning. Het is essentieel voor ons om je unieke bijdrage te erkennen en te belonen.

 • Zorgen

  Zorgen voor jou

  Jouw welzijn is belangrijk voor ons. We zorgen voor je gezondheid, veiligheid en voldoening in ons team.

 • Groei

  Jou ontwikkelen

  We ondersteunen je opleiding als spoeddierenarts en investeren in je loopbaan.

 • Onderwijs

  Jou waardeeren

  We bieden je kansen om bij ons vooruit te gaan en te groeien, en onze service te verrijken met jouw vaardigheden.

kansen

Je carrière Carrièrekansen en -ondersteuning

We zijn er trots op loopbaanontwikkelingspaden en mogelijkheden voor voortdurende training aan te bieden, met als doel je professionele ontwikkeling te bevorderen. Doe met ons mee om nieuwe uitdagingen te ontdekken en je carrière te bevorderen.
Solliciteer nu
team

Doe mee Solliciteer nu

Ben je klaar om je aan te sluiten bij ons gepassioneerde en toegewijde team bij VET&GO? Klik op de knop hieronder om je aanvraag in te dienen en de functies te zien die we te bieden hebben.
Solliciteer nu
Diergeneeskundige Chirurgie

Dierenarts & Chirurg

Diergeneeskundige noodgevallen vereisen een aanzienlijke inzet. Ze kunnen op elk moment van de dag of nacht voorkomen, af en toe of plotseling, en dekken alle disciplines van de diergeneeskunde. Daarom is werken in noodgevallen buitengewoon leerzaam en maakt intens leren mogelijk.
Solliciteer nu
Veterinaire zorgassistent

Veterinaire Assistent

Hoewel de kunst van genezen is voorbehouden aan dierenartsen, is het onlosmakelijk verbonden met de kunst van zorg, die de rol is van veterinaire zorgassistenten. We hebben u nodig om voor de zorg en het welzijn van onze patiënten te zorgen, of ze nu in consultatie, geopereerd of opgenomen zijn. Omdat dit nachtwerk, weekendwerk en vakantiewerk betreft, werken onze veterinaire assistenten als zelfstandigen.
Solliciteer nu
Continue Leren

Stagiair

We besteden speciale aandacht aan het opleiden van de jongere generatie, omdat zij de toekomst van ons beroep vertegenwoordigen, en we willen de sleutels doorgeven die hen in staat stellen om uitstekende beoefenaars te worden. We zijn dan ook verheugd om stagiairs te verwelkomen vanaf hun eerste jaar universitaire studies.
Solliciteer nu