logo

Over ons

Onze veterinaire spoedservice richt zich uitsluitend op noodgevallen, als aanvulling op de activiteiten van uw eigen dierenarts.

Een patiënt bezoekt de dierenarts
De oprichters van VET&GO

Ons verhaal Van passie naar actie

In 2019 richtten vier gepassioneerde dierenartsen VET&GO op in Brussel. Sindsdien zijn we blijven groeien en hebben we onze diensten over het hele land uitgebreid om kwalitatieve spoedzorg te bieden aan zieke en gewonde dieren.

  • 2019: Ukkel
  • 2020: Sint-Lambrechts-Woluwe
  • 2022: Mont-Saint-Guibert
  • 2024: Namen
Consultatieruimte

Onze centra Er is altijd een VET&GO-centrum bij u in de buurt

Ons netwerk van spoedcentra strekt zich uit over Brussel, Waals-Brabant en Namen om een optimale dekking en efficiënte zorg te garanderen.
Ontdek onze centra
Ons team

Ons team Altijd gepassioneerd en luisterend

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren dierenartsen en ondersteunend personeel. We zijn allemaal gepassioneerd door de gezondheid en het welzijn van dieren en werken samen om de best mogelijke spoedzorg te bieden.
Ontmoet ons team
Dierenarts zorgt voor een hond

Onze waarden Dierenspoedzorg met menselijke waarden

We laten ons leiden door fundamentele waarden zoals de kwaliteit van zorg, respect voor dieren, pijnbeheersing en medeleven met hun eigenaren. We zetten ons in om spoedzorg van hoge kwaliteit te bieden in een gastvrije en vriendelijke omgeving.
Onze spoedartsen in actie

Wij werven aan Sluit je aan bij ons team

We zijn altijd op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over de gezondheid en het welzijn van dieren om zich bij ons team aan te sluiten. Als je dierenarts, chirurg, assistent of stagiair bent, aarzel dan niet om bij ons te solliciteren.
Doe mee