logo

DierenspoedcentrumNamen

Ons noodveterinair centrum in Namen is beschikbaar om noodgevallen ’s nachts, in het weekend en op feestdagen te behandelen.

test
Namur web

Over het dierenartscentrum Vet&Go in Namen

Een welkom en toegankelijkheid ontworpen voor u en uw dier

Ideaal gelegen in Namen, biedt het nood-dierenartscentrum Vet&Go gespecialiseerde en directe zorg voor uw huisdieren. Dit centrum, dat gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende punten in de regio, inclusief de gemeenten Ciney, Andenne en Jambes, is ontworpen om effectief en snel te reageren op alle veterinaire noodsituaties. Onze strategische locatie zorgt voor snelle toegang, wat essentieel is in geval van een noodgeval, en onze parkeerplaats op locatie zorgt ervoor dat u zonder vertraging kunt aankomen en hulp kunt ontvangen.

Geavanceerde apparatuur voor kwaliteitszorg

Onze kliniek is uitgerust met de meest geavanceerde diagnostische en behandelingsapparatuur, inclusief een volledig laboratorium voor snelle en nauwkeurige analyses, evenals een beeldvormingsruimte uitgerust met echografie en röntgen. Deze geavanceerde technologie stelt onze dierenartsen in Namen in staat om het probleem nauwkeurig te diagnosticeren en snel in te grijpen, waardoor de kans op herstel van uw dier toeneemt.

Wij bieden ook een gespecialiseerde hospitalisatiedienst. De Vet&Go kliniek in Namen beschikt over een operatiekamer met de nieuwste generatie apparatuur, waardoor onze dierenartsen chirurgische ingrepen met maximale precisie en efficiëntie kunnen uitvoeren.

 • Chirurgiezaal

  Chirurgiezaal

 • Consultatieruimte

  Consultatieruimte

 • Hospitalisatie

  Hospitalisatie

 • Medische beeldvorming

  Medische beeldvorming

 • Analyse laboratorium

  Analyse laboratorium

Een toegewijd en deskundig team

Het team van Namur Vet&Go bestaat uit ervaren dierenartsen en gekwalificeerde veterinaire technici, allemaal gepassioneerd over dierenwelzijn en getraind om elk type noodsituatie aan te kunnen. Elk lid van ons personeel is toegewijd aan het bieden van medelevende en bekwame zorg, en zorgt ervoor dat u en uw huisdier vanaf het moment dat u aankomt met respect en empathie worden behandeld.

Nood-dierenartsdiensten in Namen

Onze dierenkliniek in Namen biedt een breed scala aan nooddiensten om te voldoen aan de verschillende behoeften van onze patiënten. Of het nu gaat om een plotselinge ziekte, een ongeval of een acute aandoening die onmiddellijke aandacht vereist, ons team van dierenartsen van wacht staat klaar om in te grijpen. Wij behandelen veelvoorkomende noodgevallen zoals:

 • Voedselvergiftigingen en toxische inname;
 • Verkeersongevallen;
 • Complicaties door chronische ziekten;
 • Epileptische aanvallen;
 • Verwondingen door gevechten of huiselijke ongelukken;
 • Chirurgische noodgevallen zoals maagtorsies of darmobstructies;

Onze openingstijden: altijd beschikbaar in geval van nood

De nood-dierenartsdienst in Namen Vet&Go is doordeweeks 's nachts geopend van 19.00 tot 07.30 uur, in het weekend van zaterdagmiddag tot maandag 07.30 uur en 24/7 op feestdagen. Deze beschikbaarheid zorgt ervoor dat u altijd een plek heeft om naartoe te gaan in geval van een noodgeval voor uw huisdier, ongeacht het tijdstip.

  Heb je nog vragen?

  Hier beantwoorden we uw meest gestelde vragen over onze dierenartsdienst in Namen.