logo

DierenspoedcentrumSint-Pieters-Woluwe

Ons dierenartscentrum voor wachtdiensten in Woluwe is beschikbaar om noodgevallen 's nachts, in het weekend en op feestdagen te behandelen.

test
Kaart van ons centrum in Woluwe

Ons VET&GO-centrum in Woluwe, gelegen in het hart van de Brusselse regio, onderscheidt zich door zijn gespecialiseerde benadering van diergeneeskundige noodgevallen. Ons centrum, gelegen nabij gemeenten zoals Sint-Lambrechts-Woluwe, Oudergem, Etterbeek, Kraainem en Tervuren, is een referentiepunt voor inwoners in de hele regio, inclusief omliggende gebieden. Wij bieden wachtdiensten en spoeddiensten voor uw huisdieren, waaronder katten, honden en knaagdieren (konijnen, cavia's, hamsters…).

Bij VET&GO Woluwe begrijpen we het belang van snelle tussenkomst bij een noodgeval. Ons ervaren en gepassioneerde team is getraind om alle noodgevallen aan te pakken, van de meest voorkomende tot de meest complexe. We behandelen verschillende symptomen, zoals verlies van eetlust, ademhalingsproblemen of voedselvergiftiging.

Hoewel we geen traditionele kliniek zijn, is ons spoedcentrum in Woluwe uitgerust met een analyselaboratorium en een medische beeldvormingsruimte, zodat er snel en nauwkeurig diagnoses kunnen worden gesteld.

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar op feestdagen en elke avond en nacht van de week om ervoor te zorgen dat uw huisdier de nodige zorg krijgt op het juiste moment. Als u in de Brusselse regio woont, met name in Sint-Pieters-Woluwe, Hoeilaart, Zaventem, Overijse of in de omliggende Vlaamse gemeenten, is ons VET&GO-centrum in Woluwe uw betrouwbare partner om voor de gezondheid van uw huisdier te zorgen in een noodgeval.

 • Chirurgiezaal

  Chirurgiezaal

 • Consultatieruimte

  Consultatieruimte

 • Hospitalisatie

  Hospitalisatie

 • Medische beeldvorming

  Medische beeldvorming

 • Analyse laboratorium

  Analyse laboratorium