logo

DierenspoedcentrumWaals-Brabant

Ons dierenartscentrum voor wachtdiensten in Corbais, in Waals-Brabant, is beschikbaar om noodgevallen 's nachts, in het weekend en op feestdagen te behandelen.

test
Kaart van ons centrum in Corbais

Ons VET&GO-centrum in Corbais, gelegen in Waals-Brabant in Belgiƫ, biedt unieke expertise in diergeneeskundige noodgevallen. Corbais, onderdeel van de gemeente Mont-Saint-Guibert, wordt omringd door plaatsen zoals Chastre, Gembloux, Perwez en andere nabijgelegen gemeenten. Wij bieden wachtdiensten en spoeddiensten voor verschillende huisdieren, waaronder katten, honden en knaagdieren.

Bij VET&GO Corbais zetten we ons in voor snelle en professionele interventie bij noodgevallen. Ons gekwalificeerde team is voorbereid op elke noodsituatie, van de eenvoudigste tot de meest complexe gevallen, en ons centrum is uitgerust voor snelle en nauwkeurige diagnostiek.

Hoewel ons centrum in Corbais geen conventionele kliniek is, beschikken we over alle benodigde faciliteiten voor spoedeisende zorg. Wij zijn op elk moment beschikbaar, inclusief feestdagen en nachten, om ervoor te zorgen dat uw huisdier op het juiste moment de nodige aandacht krijgt.

Als u in Rixensart, Bierges, Waver of in Waals-Brabant bent, is ons VET&GO-centrum in Corbais uw beste keuze voor hoogwaardige spoedzorg voor uw huisdier.

 • Chirurgiezaal

  Chirurgiezaal

 • Consultatieruimte

  Consultatieruimte

 • Hospitalisatie

  Hospitalisatie

 • Medische beeldvorming

  Medische beeldvorming

 • Analyse laboratorium

  Analyse laboratorium