logo

DierenspoedcentrumUkkel

Ons dierenartscentrum voor wachtdiensten in Ukkel is beschikbaar om noodgevallen 's nachts, in het weekend en op feestdagen te behandelen.

test
Kaart van ons centrum in Ukkel

Ons VET&GO-centrum in Ukkel, ideaal gelegen in de Brusselse regio, is gespecialiseerd in spoedzorg voor dieren. Dicht bij gemeenten zoals Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Vorst en Elsene, is ons Ukkel-centrum een steunpilaar voor inwoners van deze gebieden en daarbuiten. We bieden wachtdiensten en spoeddiensten aan voor verschillende huisdieren, waaronder katten, honden en knaagdieren.

Het deskundige en toegewijde VET&GO Ukkel-team is voorbereid op elk soort spoedgeval. We behandelen verschillende symptomen en zorgen voor snelle en efficiƫnte zorg. Hoewel ons centrum geen traditionele kliniek is, is het uitgerust met een laboratorium en een beeldvormingsruimte voor nauwkeurige diagnoses.

Onze beschikbaarheid is continu, inclusief feestdagen en nachten, en zorgt ervoor dat uw huisdier altijd hartelijk wordt ontvangen. Als u in Ukkel of aangrenzende gemeenten zoals Sint-Gillis, Linkebeek en Drogenbos woont, is ons VET&GO-centrum in Ukkel het ideale adres voor kwalitatieve spoedzorg voor uw huisdier.

 • Chirurgiezaal

  Chirurgiezaal

 • Consultatieruimte

  Consultatieruimte

 • Hospitalisatie

  Hospitalisatie

 • Medische beeldvorming

  Medische beeldvorming

 • Analyse laboratorium

  Analyse laboratorium